Automatski okrugli

Automatski okrugli

              Okrugli automati za pečat su nastali kao zamena za stare drvene pečate. Sastoje se od automata u kojem se nalazi jastuče sa mastilom u kojem je gumica sa pečatom uvek umočena. Ovo nam obezbeđuje jednostavnost u čuvanju pečata i mnogo lakšu upotrebu, jer jednostavnim pritiskom na automat ostvarujemo otisak pečata a da pri tom ne dolazimo u dodir za jastučetom i mastilom, tako da se nećemo umazati, što zna da bude vrlo neprijatno. 

             Kvalitet Shiny automata za pečate potvrđuje i nagrada osvojena na sajmu u Študgartu (PREMIUM BRAND 2004 godine), kao i 5 godina garancije koju ovaj proizvođač daje na sve svoje proizvode.

         Okrugli pečati se proizvode u dimenzijama od fi 12 - fi 52 mm. Najviše se koristi pečat prečnika 32 mm (Shiny printer R-532) koji se upotrebljava za izradu osnovnog pečata za firme (privredna društva), stambene zajednice, sportska društva, zdravstvene organizacije, ambasade i sl. Automati ostalih dimenzija se uglavnom koriste za izradu pečata koji se koriste u industriji za obeležavanja u procesu proizvodnje, kontrole kvaliteta i sl. Manje dimenzije automata se često koriste i za obeležavanje raznih kupona u prodavnicama, kafićima, knjižarama, apotekama i sl.

Sortiraj:
Prikaži:
 • Shiny printer R-532

  Dimenzija: Ø32 mm

  Ovo je dimenzija koja se najčešće koristi za izradu pečata uopšte. Na&nb..

  PDV: 1.690 RSD
  1.690 RSD
 • Shiny printer R-512

  Dimenzija: Ø12 mm

  Okrugli pečat u ovoj dimenziji se najčešće koristi u indistriji za razna obeležavanja, proizvoda, serija, kontrole, kao i u ugostiteljstvu za obeležavanje loyalty kartica. Zbog svojih malih dimenzija je veoma kompaktan i pogodan za nošenje.

  ..
  PDV: 1.990 RSD
  1.990 RSD
 • Shiny printer R-517

  Dimenzija: Ø17 mm

  Pečati u ovoj veličini se najčešće koriste za internu overu raznih dokumenata, za obeležavanje proizvoda, za kontrolne otiske i sl.

  ..
  PDV: 2.050 RSD
  2.050 RSD
 • Shiny printer R-520

  Dimenzija: Ø20 mm

  Okrugli pečat u ovoj dimenziji se najčešće koristi u indistriji za razna obeležavanja, proizvoda, serija, kontrole i sl. Zbog svojih malih dimenzija je veoma kompaktan i pogodan za nošenje.

  ..
  PDV: 2.090 RSD
  2.090 RSD
 • Shiny printer R-524

  Dimenzija: Ø24 mm

  Okrugli pečat u ovoj dimenziji se najčešće koristi u indistriji za razna obeležavanja, proizvoda, serija, kontrole i sl. Zbog svojih malih dimenzija je veoma kompaktan i pogodan za nošenje.

  ..
  PDV: 2.190 RSD
  2.190 RSD
 • Shiny printer R-538

  Dimenzija: Ø38 mm

  Okrugli pečati se upotrebljavaju za izradu pečata za privredna i sport..

  PDV: 2.490 RSD
  2.490 RSD