Džepni četvrtasti

Džepni četvrtasti

           Džepni pečati su izuzetno praktični kada imamo potrebu da pečat imamo stalno uz sebe. Zbog svojih malih dimenzija se mogu nositi u džepu ili torbi a da pri tom ne brinemo da li će mastilo cureti iz njih. Shiny džepni pečati su najkvalitetniji na tržištu, zbog jednostavnosti mehanizma koji samo jednim potezom dolaze u idealan položaj za otisak pečata na papir, da pri tom idealno naležu i ostavljaju celom površinom besprekoran otisak. Tako su konstruisani da mehanizam daje idealnu podršku pečatu i nije moguće da dođe do lomljenja mehanizma (što je inače kod ove vrste pečata izraženi problem) osim ukoliko to ne želimo namerno.

           Kvalitet Shiny džepnih pečata potvrđuje i nagrada osvojena na sajmu u Študgartu (PREMIUM BRAND 2004 godine), kao i 5 godina garancije koju ovaj proizvođač daje na sve svoje proizvode.

           Džepni pečati se proizvode u dimenzijama standardnih pečata za poslovanje. Tako se mogu koristiti za izradu pečata za firme (privredna društva), preduzetničke radnje (STR, SZR, agencije i sl), faksimil (potpis), zavođenje dokumenata i ostalo obeležavanje robe i dokumentacije (PRIMLJENO, OTPREMLJENO, ODOBRENO, LIKVIIDRANO i sl).

 

Sortiraj:
Prikaži:
 • SHINY S-722

  Dimenzija: 38 x 14 mm

  Najšešće se upotrebljavaju za izradu štambilja za preduzetnike, doktore, advokate, taksiste, faksimile, delovodne štambilje i sl. 

  Veoma atraktivna dimezija otiska, uz Shiny S-723 koja pokriva&nb..

  PDV: 1.790 RSD
  1.790 RSD
 • SHINY S-723

  Dimenzija: 47 x 18 mm

  Najšešće se upotrebljavaju za izradu štambilja za preduzetnike, doktore, advokate, taksiste, faksimile, delovodne štambilje i sl. 

  Veoma a..

  PDV: 1.890 RSD
  1.890 RSD
 • SHINY S-724

  Dimenzija: 58 x 22 mm

  Najšešće se upotrebljavaju za zavođenje dokumenata, kao i obeležavanja dokumenata u računovodstvu i industriji. Budući da je veoma malih dimenzija, izuzetno je pogodan u uslovima kada pečat stalno treba da nosimo sa so..

  PDV: 2.290 RSD
  2.290 RSD