Ko smo?

Istorija naše radnje počinje još davne 1953. godine, kada je Bogdan J. Perić (1930-2000), osnovao zanatsku radnju “Perić”, koja se svojim radom i opštim angažovanjem, vremenom svrstala među najpoznatije i najstarije graversko-pečatorezačke radnje na prostorima stare Jugoslavije. Danas, radnju vode njegov sin Zoran Perić i njegov unuk Vojin Perić.
Tokom razvoja i smene generacija, radnja je promenila i nekoliko lokacija. Prvobitna lokacija radnje je bila u centru Zemuna, u Lenjinovoj br. 8. Početkom 1967 god. radnja se seli u strogi centar grada, u Makedonsku br. 27. Nakon izgradnje parkinga za zgradu Politike 1975 god. radnja se seli u Zmaj Jovinu br. 52. Od 1979. radnja se nalazi na sadašnjoj adresi Gundulićev venac 39.

Specijalizovani smo za izradu svih vrsta štambilja, pečata, žigova, datumara, numeratora i sl.
Na taj način želimo pružiti jedinstvenu uslugu na tržištu, koja se svodi na brzu izradu, vrhunski kvalitet proizvoda,  garanciju i dostavu proizvoda na adresu naručioca.
Takođe želimo osigurati svom kupcu da naruči, plati i dobije proizvod,  a da nije ni izašao iz svoje kancelarije i na taj  način izbjegne nepotrebno gubljenje vremena jer vreme je novac.

Mi smo tu zbog Vas … zato iskoristite to.

Izrada

Pečate izrađujemo najnovijom laserskom tehnologijom, što omogoćava izuzetnu preciznost i kvalitet izrade. Svi modeli pečata su svetski poznate marke Shiny (made in Taiwan), koja svojim dugogodišnjim radom i iskustvom garantuje izuzetan kvalitet kučišta. Svaki pečat izrađen je od visoko kvalitetne eko gume, čime smanjujemo emisije štetnih gasova i time doprinosimo čuvanju okoline.